Rummen

Rummen

Foto: Anna Franck

Rumsöversikt
rum 1 – 4 bäddar
rum 2 – 4 bäddar
rum 3 – 6 bäddar
rum 4 – 5 bäddar
rum 5 – 4 bäddar
rum 6 – 6 bäddar
rum 7 – 3 bäddar
rum 8 – 4 bäddar
rum 9 – 3 bäddar
rum 10 – 3 bäddar
rum 11 – 2 bäddar
rum 12 – 2 bäddar

Gästrummen är fördelade i de fyra sammanbyggda längorna. Alla rum är olika och rymmer 2-6 bäddar enligt planskissen. De två 2-bäddsrummen har resårsängar som är 90cm breda. Övriga rum har bekväma vångssängar med ribb-botten. I de flesta flerbäddsrum är en av underslafarna 120cm bred vilket är uppskattat av barnfamiljer. Alla rum (utom rum 12) har eget handfat. Toaletter finns i hallen utanför rum 9 och 10, fler toaletter och duschar i det separata huset några meter utanför västra längan.

Gården är till sin uppbyggnad full av små steg, prång och ojämnheter. Hur gärna vi än önskar är den långt ifrån tillgänglighetsanpassad. Vid minsta fundering över detta i samband med bokning, ber vi er att kontakta oss. Några rum är mer tillgängliga än andra och varje människa är unik. Vi gör självklart vad vi kan för att underlätta er vistelse utifrån förutsättningarna.

I hälften av våra rum välkomnar vi hund. Av hänsyn till övriga gäster får dock inte hunden vistas i gästköket eller i matsalarna. Se även kommunens information om regler för vistelse med hund på strand. www.simrishamn.se