Aktuellt

Välkommen till säsong 2024.

Skepparpsgården, STF Haväng öppnar onsdagen den 1 maj och stänger lördagen den 28 september. Bokning av enstaka rum kan göras online via denna hemsida eller via mail. Förfrågningar gällande gruppbokningar och abonnemang av hela gården för bröllop, fester, konferenser, yoga- och träningsläger m.m. hänvisas till mail bokning@stfhavang.com

Kollektivrabatt

Vi på Skepparpsgården tycker om kollektivtrafik. Vi tycker om sättet att ta sig fram tillsammans, där resan i sig får ett värde och ger möjlighet till avkoppling och närvaro. Vi följer därför upp förra årets uppmärksammande initiativ med morot till er som färdas långsamt och kollektivt hela din resa hemifrån till vandrarhemmet. Istället för att betala ordinarie pris på vår KRAV-certifierade frukost betalar du 60 kr som vuxen och 30kr som barn upptill 15 år, oavsett hur många nätter ni väljer att stanna. Detta gäller förstås också dig som färdas långsamt till fots eller på cykel hela vägen eller delar kollektivt hemifrån till vandrarhemmet. Oavsett bokningssätt uppvisar du dina färdbiljetter och uppger ditt färdsätt vid ankomst för att rabatten ska gälla. Frukost serveras alla helger samt under högsäsong från 14 juni till och med 18 augusti.

25% lågsäsongsrabatt för medlemmar
i Svenska Turistföreningen

Missa inte att bo på Skepparpsgården under lågsäsongen till reducerat pris. Stanna några dagar under finaste för-eller sensommar och verkligen njut av lugnet, kanske i kombination med jobb, konferens eller kurs. Vi har Wifi. Gäller Sön-tors 1 maj- 13 juni samt 18 augusti-28 september. För att ta del  av erbjudandet måste du boka online och vara medlem eller bli det i samband med att du bokar. För att få rabatten uppge STFMEDLEM i rutan för kampanjkod vid bokning.


Nattgäster som kommer till fots eller med cykel och som köper till  frukost och/ eller matsäck samt städning bjuder vi på hyreskostnad för linne och handduk (värde 125kr) till halva priset .

Meddela oss alltid i förväg. Boka gärna direkt via mail  bokning@stfhavang.com

Välkomna till Skepparpsgården!

Erica och Per

www.skanetrafiken.se

www.sj.se

www.snalltaget.se